Skip to main content
Til toppen

Verkstedmateriell


Vi har profesjonelt verktøy til arbeidsplassen, som følger de nyeste kravene. Her finner du elektroverktøy, hydraulisk verktøy, håndverktøy, luftverktøy, løftemagneter og rørverktøy. 

Forbruksvarer hos oss har ulike bruksområder, er praktiske, og kan være helt avgjørende i en jobbsituasjon. Våre hovedgrupper her er: festemateriell, beskyttelsesnett, normdeler, verneutstyr, varehåndtering, tape, fjærtråd, sølvstål, kniv, låsetråd, smørenippel, batteri og lykt. 

Vi tilbyr et bredt utvalg av varer innenfor overflatebearbeiding, som dekker de fleste behov. Produktene vi sitter på er kjent for høy presisjon, lang levetid og er derfor mye brukt i industrien. Børster, glassblåsing, honing, kapping, nylonprodukter, eller sliping og rengjøring - du finner det hos oss. 

Hos Alf I Larsen AS får du pakninger og tetninger som er meget godt egnet for tetning i hydrauliske røropplegg, motorer, ventiler, pumper og som tetningsskiver under bolthoder. Du får tilhørende gummi av høy kvalitet som tåler temperaturer mellom -40 grader og +100 grader, som er bestadig overfor mineraloljer, smørefett, luft, vann, sjøvann, vannoppløselige oljer og emulsjoner. 

Vi importerer og leverer et bredt utvalg av måleutstyr. Hos oss får du kjøpt det meste innen måleinstrumenter og måleverktøy. Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne ved behov.

Min side