Skip to main content
Til toppen

Reolkontroll i henhold til NS-EN 15635

I henhold til Norsk Standard skal det utføres en periodisk kontroll minst hver 12. måned. Ved å utføre en årlig kontroll kan du avdekke og forebygge skader på både lagerinnredning, varer og personer. Vi i AIL tilbyr årlig kontroll for våre kunder i henhold til NS EN-15635.

I et arbeidsmiljø med hyller og reoler, er det essensielt å sikre stabilitet og sikkerhet for både ansatte og varer. Vår grundige reolkontroll er ikke bare en tjeneste; det er en investering i trygghet og effektivitet.
 

Hvorfor reolkontroll:

Slitasje på reoler i industrielle omgivelser er uunngåelig. Regelmessig inspeksjon er nødvendig for å opprettholde en høy sikkerhetsstandard. Våre erfarne kontrollører sørger for grundige undersøkelser for å identifisere potensielle risikoer og verifisere at reolsystemene oppfyller kravene i Norsk Standard EN 15635.
 

Vår prosess:

Prosessen starter med en detaljert gjennomgang av dine reolsystemer. Vi sjekker hver komponent for skader eller svakheter, og sørger for at alt er i topp stand. Tidsrammen for kontrollene varierer basert på systemets størrelse og eventuelle funn. Etter kontrollen mottar du en detaljert rapport som inneholder en tilstandsvurdering og anbefalinger for vedlikehold eller reparasjoner. Vi også behjelpelige med å lage plantegninger av lager. Reolene vil også bli merket med etiketter som viser dato for siste kontroll og planlagt dato for neste inspeksjon.
 

Fordeler med regelmessig reolkontroll:

  • Økt sikkerhet for ansatte og beskyttelse mot arbeidsrelaterte ulykker 
  • Forebygging av skade på varer og utstyr
  • Opprettholdelse av lovpålagte sikkerhetsstandarder 
     

Avtale om årlig kontroll:

Vi tilbyr både årlige avtaler, tilpasset dine behov og tidsplan. Med en årlig avtale sørger vi for at reolkontrollen er planlagt og gjennomført regelmessig, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med full trygghet. Er du interessert i å lære mer om vår reolkontroll tjeneste, eller ønsker du å bestille et besøk? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til et tryggere og mer effektivt arbeidsmiljø for deg og dine ansatte.

 Har du hatt din lovpålagte reolkontroll? Det finnes mange skjulte risikoer på et lager, det er derfor viktig med forebyggende vedlikehold for sikker lageroppbevaring.

Reolkontroll-plakat.pdf
Last ned
Fami_katalog_2021_ny.pdf
Last ned

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Contact Info
Min side