Til toppen

AIL har en stor maskinavdeling med tekniske selgere, spesialister og servicepersonell. Våre medarbeidere har spisskompetanse innenfor de ulike fagområdene, og er godt rustet for å kunne hjelpe deg med å ta de gode valgene. Hos oss finner du maskiner innenfor gruppene: sponfraskillende, platebearbeiding, rørbearbeiding, sliping, stansing, saging, avgrading, armering og små maskiner.

Ønsker du å bestille service?

Ønsker du å bestille service?

Kom i kontakt med vår serviceavdeling på maskiner

Gå til skjema

 


CNC-verktøymaskiner

Vi leverer verktøymaskiner fra Hyundai Wia som er et av verdens største industrikonsern. Maskinproduksjonen ligger under samme tak som bilproduksjonen, hvilket legger til rette for høy kvalitetskontroll. Hyundai Wia er kjent for å levere maskiner av høy kvalitet, stabilitet og nøyaktighet hvor alle løsninger er nøye gjennomtenkt og utprøvd. Alt dette er pakket inn i et ergonomisk og lekkert design. Hyundai Wia har etablert et nytt teknikksenter i Frankfurt som huser både utviklingsavdeling, demonstrasjonshall og reservedelelager. Det finnes også et stort maskinlager i Hamburg som er tilgjengelig for Europas forhandlere, og AIL kan således levere de fleste maskiner på 2-4 uker. 


Slipemaskiner

For profesjonelt slipe- og poleringsarbeid innen industri og handel. Vi har et godt utvalg slipemaskiner som kan gi arbeidstykkkene dine den perfekte overflatefinishen hver gang, enten du vil polere metaller, avruste eller satinere, slipe overflater, fjerne malingsrester eller slipe verktøy på nytt.


Manuelle sponmaskiner

Vi leverer manuelle sponmaskiner fra tyske Optimum. Maskinene er designet og utviklet i Tyskland, men produsert på Optimum sine egne fabrikker i lavkostland. Dette gir deg kvalitetsmaskiner til en god pris. Optimum har også et stort delelager, gode tegninger og brukermanualer lokalisert i Tyskland, noe som gir svært kort responstid dersom behovet skulle melde seg. 


Platebearbeiding 

 Saging

Båndsagmaskiner
Vi leverer hovedsaklig maskiner fra den tjekkiske sagprodusenten Pegas Gonda som har lang erfaring og fokus på kvalitet. Pegas Gonda produserer sager til alle formål innen den mekaniske industrien, med over 45 modeller. Manuell, halvautomatisk og CNC styrte båndsager med kapasitet fra 150 mm til 2000 mm.


Sirkelsagmaskiner
AIL har maskiner som gjør arbeidshverdagen lettere for proffbrukeren, finn din nye sirkelsag hos oss. Vi leverer sirkelsager fra Metabo med god kvalitet. Sirkelsager er et verktøy som ofte brukes til å lage lange rette kutt i treverk eller andre materialer. 


Rengjøringsmaskiner

Vi selger delevaskere fra SmartWasher hvor du enkelt kan vaske maskingdeler uten kjemikalier. Da slipper man å utsette seg for kjemikalier, farlige avfall. og man sparer tid i forhold til tradisjonelle vaskemaskiner for maskindeler. Disse delevaskemaskinene er miljøvennlige, kommer i ulike størrelser, og har en helt unik måte å rengjøre deler på.Boremaskiner

 

Magnetbormaskiner
Vi leverer magnetboremaskiner fra Alfra og Stuermer, 
som er høykvalitetsmaskiner med kapasitet fra
12-130mm kjernebor. Leveres enten med permanent-
eller elektromagnet.

Søylebormaskiner
Vi leverer søylebormaskiner fra kvalitetsleverandørene Optimum og Strands. 

 

 Kompressor

Vi leverer profesjonelle kompressorer for verksted og industri. Vi kan hjelpe deg finne riktig kompressor til deg, ta gjerne kontakt for priser og informasjon.


Kontakt oss

Vi har spisskompetanse innenfor de ulike fagområdene presentert, vi er klare for å hjelpe til å finne de rette løsningene som passer for deg. Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg.