Skip to main content
Til toppen

2-i-1 maskin: stasjonær og mobil merking med samme maskin

Comby er Technomarks nye nettbrettstyrte 2-i-1 maskin som er en del av Connect-serien med punktmarkeringsutstyr som tilbyr trådløs kommunikasjon mellom merkehodet og kontrollenheten. Disse maskinene bruker dot peen-teknologi. Her får du fordelene til både en bærbar og en stasjonær maskin, og kan enkelt bytte fra stasjonær til bærbar på mindre enn 10 sekunder og uten bruk av verktøy. 

App: Comby styres av appen Connect.series som er utviklet av Technomark. Appen er enkel å bruke og lar deg lage og endre merkefiler med få klikk.

Bærbar modus: Ideell bevegelsesfrihet som er utviklet for å garantere letthet, ytelse og holdbarhet. 360° merking på middels til store deler som kan være tunge eller vanskelig tilgjenelige. 

Stasjonær modus: Kan merke små til mellomstore deler opp til 295 mm høye. Alt-i-ett-søylebasen er kompakt og enkel å installere på arbeidsbenk. Den har universelle spor som gjør at flere klemsystemer kan monteres, for eksempel en roterende D-akse for periferisk markering. Enkel og presis høydejustering.


Contact Info
Contact Info
Lenker
Min side