Skip to main content
Til toppen

Smarte løsninger for orden på verksted og lager


Sørg for å ha rett vare på rett sted til rett tid! Uansett om du er enkeltmannsforetak eller daglig leder for en liten eller stor bedrift, er utfordringene de samme:

  • Hvordan kan du og de ansatte håndtere daglige gjøremål på en mest effektiv måte.
  • Hvordan kan dere levere best mulig service til kundene deres.

Øk effektiviteten

Vi kan hjelpe deg øke effektiviteten din med verkstedinnredning. FAMI sin Master-serie er designet for innovasjon, stil og fleksibilitet, som skal tilpasse seg kundens behov.  Disse møblene innebærer enestående produksjons- og driftsnøyaktighet, og er en perfekt kombinasjon av teknologi og funksjonalitet for å optimere arbeidsflyten.

Med Master-serien kan du lage det verkstedet du ønsker, og med de funksjonene som passer best for ditt bruk. Her kan du velge mellom 10 ulike farger og 8 ulike farger på plasthåndtakene. Du kan også finne utallige variasjoner innenfor bredde (fra 408 mm til 1428 mm), dybde (573 mm, 598 mm, 623 mm) og høyde (fra 400 mm til 2000 mm). Med denne serien kan du designe et helt unikt og fargerikt verksted.


Praktiske løsninger

Det er flere alternativer med arbeidsbenker og traller på hjul. Vi har blant annet solide arbeidsbenker med ulike oppbevaringsmuligheter for verktøy, redskap, reservedeler og lignende. Her kan du finne den trallen/arbeidsbenken som passer ditt behov, da det finnes utallige kombinasjoner ved valg av arbeidsflate, hjultype, belastning, skap og skuffer. Da får du en mobil arbeidsstasjon på hjul som er enkel å flytte rundt.  Arbeidsbenker fås med justerbare ben, som gjør det enkelt å sette eksempel verktøyvogner eller andre skap under for å optimalisere plassen.

 


Sikker oppbevaring

God oppbevaring av verktøy og utstyr er en fordel for et fungerende verksted. Et godt system gjør at verktøy er lett tilgjengelig, trygt og oversiktelig. Master-serien lukkes og åpnes med hjelp av en nøkkel, hvor "Push to open-system" blir brukt. Da låser du opp med nøkkelen, og deretter presser inn sylindreren for å åpne skuffene. Dette er en god løsning om du ønsker å sikre dyre verktøy eller materialer. Dette forhindrer også at skuffene åpner seg ved flytting, noe som er svært praktisk om en har en verktøyvogn på hjul. Da kan du enkelt flytte verktøyet rundt på en sikker måte. 


Fem funksjoner som gjør verkstedmøblene i Master-serien unike:

  • Låsesystem som sikrer effektiv beskyttelse og sikker oppbevaring

  • Skuffenes visuelle kjegle er 30% større en FAMI-standarder 

  • Vertikalbevegelse anti-tilt bar, for lavere støy og mer holdbar drift

  • Skuffeutvidelse og kapasitetsalternativer kan stilles inn direkte av kunden

  • Konfigurerbar med hengslede dører og skyvedører
     

Vi har et bredt utvalg lagerinnredning og reoler, hos oss kan du designe gode løsninger som passer deg og dine behov. Et bredt utvalg gir mange muligheter for tilpasning, gjennomtenkte løsninger samt effektive og gode arbeidsmiljøer.


Har du spørsmål? Ta kontakt!

Contact Info
Lenker
Min side