Skip to main content
Til toppen

Skreddersy løsninger for ditt verksted eller lager med AIL


Trenger du funksjonell og solid verkstedsinnredning tilpasset til akkurat dine behov? Vi tilbyr et bredt spekter med verkstedsinnredning fra FAMI, et merke kjent for kvalitet og nyskapning. Våre ansatte har spisskompetanse innen området og er klare for å hjelpe deg.


5 grunner til å velge FAMI:

  • Få et enklere, ryddigere og tryggere lager eller verksted.
  • Utallige løsninger for design, farge, funksjoner og bruksområder - tilpasset dine behov.
  • 10 års garanti på alle produkter. 
  • Bredt utvalg tilbehør - gjør det enklere å organisere industrielle lagringssystemer. 
  • Kvalitet på alle nivå.

Med alt fra solide arbeidsbenker, traller, småvarereoler, pallereoler og oppbevaringssystemer kan du utforme et komplett verksted eller lager tilrettelagt for din arbeidsplas. Og med FAMI sin 10 års garanti på alle sine produkter kan du være sikker på at du får kvalitet på alle nivå.

 

Industrielle lagerskap: Vi har skap som passer for lager, verksteder og kontorer. Industrioppbevaringsskapene passer alle oppbevaringsbehov og har et bredt utvalg tilbehør som: hyller, skuffer, skillevegger, beholdere, bokser og benkeplater. De er ideelle for utstyrløsninger, og er perfekt egnet for å effektivisere avdelingsaktivitet. Vi leverer skap med hengslede dører, skyvedører og sjalusidører, vi har et bredt utvalg for å imøtekomme alle lagringsbehov. 

Se vårt utvalg av skap her!

Arbeidsbenker: Designet og bygget for å effektivt møte de varierte markedskravene på utstyr. Vi har modulære og tilpassbare arbeidsbenker som er komplette, solide og pålitelige produkter. De kan tilpasses med et bredt utvalg av tilbehør, som forvandler en vanlig benk til en allsidig arbeidsstasjon. Vi tilbyr arbeidsbenker og bord med ulike oppbevaringsmuligheter for verktøy, redskaper, reservedeler og lignende. Det finnes utallige kombinasjoner for valg av arbeidsflater, hjultype, belastning, verktøypanel, skap og skuffer - her kan du finne arbeidsbenken som passer ditt behov. 

Se vårt utvalg av arbeidsbenker her!

Arbeidsbord på hjul: For flytting av arbeidsmateriell og for å gi rask og umiddelbar tilgang på ulike områder av bedriften. Arbeidsbenken med hjul gjør det mulig å ha alt arbeidsmateriell tilgjengelig på ett sted og flytte det trygt innenfor bedriftens lokaler. Det er flere typer hjul tilgjengelig, man kan velge den mest passende typen for miljøet der arbeidsbenken skal benyttes. Alle arbeidsbenkene kan ordnes med et perforert panel for organisering av utstyr, verktøy og komponenter. Vi har et bredt utvalg benkeplater laget av multipleks eller laminat-belagt, alle er solide og motstandsdyktige. 

Se vårt utvalg av arbeidsbord på hjul her!

Traller: Utvalget av industritraller inkluderer løsninger som passer ethvert behov, fra varetransport til lagring av utstyr, smågods eller NC-verktøy. Her finner du traller som er solide og tåler høy belastning. Trallene kan tilpasses etter ditt behov og det finnes mange valg for arbeidsflate, hjultype, belastning, verktøypanel, skap og skuffer. Sikrer rask, godt organisert tilgjengelighet av nødvendig utstyr ved siden av driftsmaskinene.

Se vårt utvalg av traller her!

Skuffeseksjoner:  Skuffeseksjoner er ideelle for å organisere og trygt oppbevare et bredt spekter av materialer, inkludert utstyr, verktøy, reservedeler, komponenter og dokumenter. Du kan bestille seksjonene i den stilen du ønsker, og de funksjonene som passer best for ditt bruk. Her kan du velge mellom ulike fargekobinasjoner, og utallige variasjoner innenfor høyde, bredde og lengde. Verktøyskuffene har en perforert bunn med spor for innsetting av skillevegger; konverter hele skuffen på en rask og enkel måte! Et bredt utvalg av tilbehør til skuffer lager dem enda mer funksjonell: brett for små deler, skillevegger, sklisikre matter, etc. Skuffeseksjonene tåler 200 kg med 100% uttrekk. 

Se vårt utvalg av skuffeseksjoner her!

Smart-vogner: Traller eller vogner med smarte løsninger, enten med solide plastikkbokser eller gjennomsiktige bokser. Dette er traller som er lette å flytte på og som gir gode oppbevaringsløsninger. Smågodsvognene er den ideelle løsningen for sikker og rask håndtering av små komponenter, bolter og skruer. Trallene består av et modulært system som gjør det mulig å organisere i henhold til akkurat ditt behov. Trallene har en åpen eller lukket ramme, hvor det er installert to dobbeltsporede stendere for å gi støtte til de ulike beholderene. 

Se vårt utvlag av smart-vogner her!

Practiboxer: En unik løsning som gir utallige kombinasjoner. Sett sammen den kombinasjonen du ønsker med praktiske bokser som kommer i en rekke størrelser. Disse kan fås med feste slik at de passer i bil, på en båt eller en plattform. Her får du god kontroll på verktøy og annet som skal lagres. Practibox systemet gir mulighet for oversiktlig organisering og oppbevaring av alt – fra muttere og bolter til gummibånd og skiver. Practiboxene kan stables med modeller som har samme dybde eller mindre, noe som gir flere muligheter for organisering. Dette er mulig siden alle enhetene har en total bredde på 600 mm.

Se vårt utvlag av practiboxer her!

Småvarereoler 123: Et modulært reolsystem som alle kan montere. Det er et svært alsidig boltløst hyllesystem, man kan enkel og raskt flytte hyller. En prisgunstig løsning som gir ryddighet og lagringsplass. Super 123 systemet er laget av galvanisert stål. Det har derfor høy kvalitet og god rustmotstand og tåler 180kg per hylle. Det er lett å montere og bygge om for å dekke alles behov. 

Se vårt utvalg av småvarereoler 123 her!

Pallereoler: Pallereoler er effektive lagersystemer for industrien. Vi har pallereoler av høy kvalitet og har gode referanser som leverandør av lagersystemer. Vi hjelper deg med å få den løsningen du ønsker. Få varelager er like, vi skreddersyr derfor en løsning som passer perfekt for ditt behov. Våre pallereoler er sertifisert i henhold til europeisk standard EN 15512. Det finnes flere typer pallereol-løsninger og riktig valg kan gi store besparelser. Utform lageret på en produktiv og funksjonell måte med våre løsninger.

Se vårt utvalg av pallereoler her!


Enten du har et lite verksted eller et stort lager å innrede. Har du spørsmål om produkter, løsninger, leveringer; Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!

Arild Salte
Arild Salte
Avdelingsleder
Andre Aadland
Andre Aadland
Teknisk selger Stavanger
Lars Lie
Lars Lie
Teknisk selger Bergen
Lenker
Min side