Til toppen

Rengjøringsmaskiner


Vi selger delevaskere fra SmartWasher som er et bioremedierende delevaskersystem som er utviklet for å rengjøre skitne deler under reparasjoner og vedlikehold – på en trygg måte. Systemet er en kombinasjon av tre helt avgjørende komponenter: delevaskeren SmartWasher, rengjøringsmiddelet OzzyJuice, og OzzyMat.

SmartWasher varmer opp og sirkulerer OzzyJuice, og OzzyJuice rengjør delene. OzzyMat frigjør mikrobene i rengjøringsmiddelet, slik at disse bryter ned og spiser olje, fett og karbonbaserte forurensninger. Dette utgjør et selvrensende system som ikke produserer farlig avfall.

SmartWasher-systemet bruker naturens egne krefter til å skape en fremragende rengjøringseffekt, samtidig som det fjerner behovet for håndtering og avhending av farlig avfall. Dermed er det et tryggere valg enn delevaskere som bruker løsemidler og vann. 


 

Sorter Navn (a > å)

DELEVASKER MOBIL SW-23 SMARTWASHER

Her får du en delevaskemaskin hvor du enkelt kan vaske maskindeler uten kjemikalier. Ved bruk av disse maskinene forbedrer du arbeidsforholdene ved at man slipper å utsette seg for kjemikalier, farlig avfall, og man sparer tid i forhold til tradisjonelle vaskemaskiner for maskindeler. Disse delevaskemaskinene er miljøvennlige, kommer i ulike størrelser, og har en helt unik måte å rengjøre deler på.
203864

DELEVASKER MOBIL SW-37 SMARTWASHER

Et alternativ til konvensjonelle petroleumsbaserte delevaskesystemer. Denne bioremedieringsenheten eliminerer kostnadene og ansvaret for fjerning av farlig avfall. Ingen flammepunkt, ingen giftige løsningsmidler og ingen kaustiske materialer mens den forblir intens kraftig.
203865

FILTER OZZYMAT FL-4 SMARTWASHER

Benyttes sammen med delevasker og Ozzyjuice fra Smartwasher. Filteret må brukes til forsvarlig rengjøring og drift av SmartWasher® systemet.
203869