Skip to main content
Til toppen

Hvordan oppbevare små deler på en effektiv måte

Er du lei av å jakte på smådeler som skruer, bolter eller andre mekaniske enheter? Har du prøvd å oppbevare dem i skuffer eller skap, men endt opp med å glemme hvor de er? Små deler og enheter har en tendens til å samle seg over tid; enten det er et par skruer, en liten lyspære eller en haug med skiver og muttere. Det kan skje den beste! Men hva kan vi gjøre med dem?


Smådeler kan være en stor utfordring å holde orden på, men vi har løsningen for deg! Introduserer Practiboxer fra Fami – en praktisk og effektiv måte å oppbevare smådeler på.


 

Practiboxer

En måte å organisere alle små delene du måtte ha bruk for eller som har samlet seg opp over tid er å bruke en pappeske eller en pose gjerne; men enn merker fort  at den pappesken ikke lenger var stor nok eller posen var visst ikke bunnløs. Det er her Fami sine Practiboxer kommer inn!

Du tenker kanskje hva er en practibox? Practiboxer er en serie av skuffer med smådelbokser og vippeåpningsbinder, laget av grå ABS-strukturer og transparent polystyren med høy mekanisk styrke. De kommer i ulike dybder og høyder med en standard total bredde på 600mm, noe som gjør det mulig å stable dem i en rekke kombinasjoner. De kan plasseres på Practibox-hyller eller festes til veggen med ankerbolter.

Fordeler med bruk av en Practibox løsning:

  1. Gir mulighet for oversiktlig organisering og oppbevaring av alt – fra muttere og bolter til gummibånd og skiver.
     
  2. Sparer plass ved å lagre mange gjenstander på et mindre område, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter når du trenger det.
     
  3. Takket være de gjennomsiktige plastboksene, vil innholdet alltid være synlig, lett identifiserbar og tilgjengelig.

Stable og organisere

Practiboxene kan stables med modeller som har samme dybde eller mindre, noe som gir flere muligheter for organisering. Dette er mulig siden alle enhetene har en total bredde på 600 mm. Du bygge den løsningen som passer deg og dine behov best. 

Feste:

Practiboxene kan plasseres i practibox-hyller, i traller og skap; eller festes til veggen med ankerbolt. 

Tilpass dine Practiboxer

Practiboxene er tilgjengelige i ulike størrelser, noe som gjør det mulig å tilpasse dem til dine behov – enten det er i bilen, på båten eller på en plattform.Har du spørsmål? Ta kontakt!

Contact Info
Lenker
Min side