Skip to main content
Til toppen

"Make Power Smart"-app sparer tid og kostnader


  • Make Power Smart-appen fra Continental er utviklet for å støtte internsalg, distibutører og brukere av kraftoverføringsløsninger 
  • Praktiske funksjoner sikrer riktig valg, beregning og riktig oppstramming, innretting og installasjon av drivremme
  • Appen sparer øyeblikkelig tid, styrker brukerne og forbedrer produktiviteten og produktets levetid 

Mobilapp - ny måte å jobbe på

Continental har utviklet en mobilapp som representerer en ny måte å jobbe med belter på. "Make Power Smart" har vært vellykket på det nordamerikanske markedet siden sommeren 2021, og tilbakemeldinger fra kunder har vært gjennomgående positive. Nå er appen også lansert i Europa – for Android og iOS. «Make Power Smart» er et allsidig «førstehjelp»-verktøy på stedet. Med bare noen få klikk får brukeren en digital og interaktiv analyse av beltet, samt viktige data om beltes tilstand. 

Fordeler: Brukervennlig | Mindre nedetid | Lenger livstid på beltene | Kostnadseffektivt


Digitaliserer informasjonen

"Make Power Smart" appen digitalsierer informasjon og de mest vanlige verktøyene for å analysere og sette opp en beltedrift. Dette gjør det mulig for brukerene og forbedre beltedriften selv på stedet. Selgere eller applikasjonskonsulenter kan dermed finne de viktigste verktøyene samlet i en app på mobilen sin. Appen gir råd og gir brukeren mulighet til å handle deretter. 

Appen består av ulike moduler med spesialfunksjoner: Innhente informasjon på steder, identifisere og velge den beste remmen i henhold til kravene, måle drivgeometri og senteravstand, remskivediameter og viklingvinkel, kontrollere drivinrettning, beregne drivkraft systemer, kontroll og innstilling av riktig spenning, som analyseres ac mobilens mikrofon. Dette gjør at brukeren kan gjøre justeringer på egenhånd i løpet av kort tid. 


Effektiv og enkel

Appen tilbyr viktige vedlikeholdsfunksjoner som brukerene kan få tilgang til med et fingertrykk. 'Make Power Smart' er ikke utformet bare for å spare kostnader samtidig som de forlenger levetiden til beltesystemer, men også for å forbedre driften. Appen har praktiske funksjoner som sikrer riktig valg, beregning og riktig oppstramming, innretting og montering av drivremmer.

 

 


Har du spørsmål? Ta kontakt!

Contact Info
Lenker
Min side