Til toppen


AIL er norsk eneimportør av Fami lager- og verkstedinnredning. Fami er en italiensk produsent som er kjent for kvalitet og nyskapning. Det store utvalget verkstedinnredninger kommer med utallige løsninger for design, farger, funksjoner og bruk - det er kun kreativiteten som setter grenser! Med vårt tegneprogram kan vi designe en skreddersydd løsning som passer perfekt for deg, samt montere om ønskelig. Fami har 10 års garanti på alle sine produkter. 

Spørsmål rettes til verkstedinnredning@ail.no eller 468 12 144

LES MER HER:Skap

Fami leverer flere typer høyskap til ulike bruk og behov. Skyvedørsskapene er laget av sveisede stålplater i robust tykkelse som behandles slik at de blir motstandsdyktig mot kraftig bruk. For å optimalisere plassbruken, leverer også Fami skap med skyvedører og sjalusidører som et alternativ til det klassiske hengslede dørskapet. Disse skapene er også velegnet til kontorer. Fami har designet industrielle skap for å imøtekomme brede lagringsbehov, inkludert produksjonsanlegg, verksteder, kontorer, arkiver, treningssentre, museer og private hjem. Høyskap kan leveres med svingdører, skyvedører eller sjalusidører. Hyller, skuffer og bokser bestilles etter behov - sett sammen den kombinasjonen du ønsker og har behov for. Hver hylle tåler en belastning på 100 kg. Kjemiskap leveres med hull i hyllene slik at væske renner ned i et oppsamlingskar i bunnen som enkelt kan tømmes. Disse skapene har også ventilasjon i sidepanelene. 


Arbeidsbenker

Fami tilbyr et utvalg solide arbeidsbenker med ulike oppbevaringsmuligheter for verktøy, redskap, reservedeler og lignende. Det finnes utallige kombinasjoner for valg av arbeidsfalte, hjultype, belastning, verktøypanel, skap og skuffer - her er kan du finne den arbeidsbenken som passer ditt behov.


Traller

Her finner du traller som er solide og tåler høy belastning. Trallene kan tilpasses etter ditt behov og det finnes mange valg for arbeidsfalte, hjultype, belastning, verktøypanel, skap og skuffer. 
Skuffeseksjoner

Skuffeseksjonene finnes i utallige variasjonen innefor høyde, bredde, lengde og fargekombinasjoner. Skuffene som tilhører skuffe-, skap- og arbeidsstasjonene er av svært høy kvalitet. De leveres med sentrallås, integrerte skuffegrep med etikettholder og et stort utvalg av tilbehør ved behov. Skuffene tåler en belastning fra 100 til 200 kg. 


Smart-vogner

Her finner du traller eller vogner med smarte løsninger, enten med solide plastikkbokser eller gjennomsiktige smarte bokser. Dette er traller som er lette å flytte på og som gir gode oppbevaringsløsninger.
Arbeidsstasjoner på hjul

Har du behov for en arbeidsstasjon som enkelt kan flyttes? Fami tilbyr et bredt utvalg solide arbeidsbenker og -traller med ulike oppbevaringsmuligheter. Det finnes utallige kombinasjoner for valg av arbeidsfalte, hjultype, belastning, verktøypanel, skap og skuffer - her er kan du finne den mobile arbeidsstasjonen som passer ditt behov.


Stoler

Stol til verkstedet eller kontoret? Vi har et stort utvalg å velge mellom.
Practibox

Disse løsningene er utrolig praktiske og fås i utallige kombinasjoner. Sett sammen den kombinasjonen du ønsker med praktiske bokser som kommer i en rekke størrelser. Disse kan fås med feste slik at de passer i bil, på en båt eller en plattform. Her får du god kontroll på verktøy og annet som skal lagres.


FST-reoler

Småvarereolene er solide og stødige, noe som er spesielt viktig på en arbeidsplass hvor sikkerhet er i fokus og for eksempel tyngre verktøy skal oppbevares. Reolene kommer i ulike størrelser og kombinasjoner. Vi leverer alle reoler med traverstag og krysstag som bidrar til en trygg og solid oppbevaring av verktøy, maskiner og lignende. Hyllene tåler opptil 400 kg og hver seksjon tåler opptil 2,5 tonn. Seksjonene fås i breddene 1000 og 1300 mm og breddene 300 til 800 mm. Høydene kommer standard fra 1000 til 3000 mm.