Forus Messen 2019

Vestre Svanholmen 15, 17 og 19.

FORUS MESSEN 2019

Vi gjentar suksessen neste år, Forus Messen er et initiativ vi har med gode naboer i Vestre Svanholmen, hvor vi har et felles ønske om å skape noe spennende sammen i gata, og arrangerer derfor en messe som skal være innholdsrik, hyggelig og samtidig nyttig for både deltagere og besøkende.

Hva er Forus messen?
Det er en messe hvor du får møte flere lokale bedrifter, internasjonale leverandører, kurs for kompetanseøkning og produktpresentasjoner. Det vil også være mye liv med god mat, konkurranser, helsesjekk og trening.

Holder du til på Forus?
Vi ønsker å invitere bedrifter til å være med, enten du er mot B2B, B2C, driver innen helse eller industri, alle er velkommen. Målet er å vise mangfoldet på Forus, da det er svært mange spennende bedrifter som holder til her.

Dato: 22. - 23. mai 2019
Sted: Vestre Svanholmen 15, 17 og 19.

Klikk på link under for mer informasjon.

Meld deg på til siv@ail.no

Det nærmer seg jul!

Snart ringes julen inn og en hektisk julestri går mot slutten. Vi er takknemlige for å ha deg som kunde, og setter pris på at du handler hos oss og følger med på hva vi driver med.

Les mer

Vi har 5 ledige stillinger ute nå!

Vi leter etter flere gode kolleger, dersom du er interessert i montering eller maskiner, så kan en av disse stillingene være noe for deg?!

Les mer

Åpningstider butikk julen 2018

20. desember: stengt mellom 12.00 - 14.00 (Bryne åpent fra: 07.30 til 11.30)
27. desember: stengt
28. desember: stengt