Om oss

Avd. maskin representerer flere ledende leverandører av maskiner og utstyr innen plate, rør og sponfraskillende bearbeiding.

Avd. maskin representerer flere av de ledende leverandører av maskiner og utstyr  innen plate, rør og sponfraskillende bearbeiding. Firmaets satser på å tilby “Riktig maskin til Riktig kunde”. Med dette mener vi å treffe riktig kvalitet, kapasitet og brukerkunnskap.

Gjennom 30 år i markedet har vi opparbeidet oss et nært samarbeid til våre leverandører, kunder og markedet generelt. De fleste leverandører har vært samarbeids-partnere over mange år. Dette er en styrke og et kvalitetsstempel som gjør at våre kunder kan føle seg trygge på at de til enhver tid vil få bistand i form av reservedeler, kunnskap og nødvendig oppfølging.

I 2001 fusjonerte Vema Maskinsenter AS og Mons Brynildsrud Maskin AS som medførte at en fikk en fullverdig portefølje innenfor metallbearbeidende maskiner og skjærende verktøy.I 2008  fikk VEMA ny hovedaksjonærer gjennom Alf I. Larsen AS.Vema skiftet navn til AIL Maskin AS i desember 2010. Alf I. Larsen AS skal utvikle AIL Maskin AS til å være en av de beste leverandørene av maskiner til det norske markedet. 01.01.2013 fusjonerte AIL Maskin AS inn i Alf I. Larsen AS, og ble en avdeling i selskapet.